پیش بینی تولید ۹۰ هزار تن دانه روغنی کلزا در خوزستان/ راه اندازی روستا بازار ها در راستای تحقق شعار از مزرعه تا سفره
مدیر عامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور با پیش بینی تولید بیش از ۹۰ هزار تن محصول استراتژیک کلزا در استان گفت: راه اندازی روستا بازار فاصله مزرعه تا سفره مردم را کوتاه کرده و از جمله برنامه های سازمان تعاون روستایی در راستای تحقق شعار سال است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از پات، محمدرضا طلایی در سفر به خوزستان و در حاشیه بازدید از مرکز خرید اتحاد در شهرستان کرخه با تاکید بر حساسیت وزیر جهاد کشاورزی در زمینه خرید محصولات استراتژیک، اظهار کرد: این مهم در جلسات متعدد مطرح و روشهای راهبری برای خرید هر چه بهتر و پرداخت وجه در بهترین زمان ممکن مورد بررسی قرار گرفته است.
وی با بیان این مطلب که کلزا یک محصول استراتژیک و بسیار مهم برای کشور است بیان داشت: بیش از ۹۰ درصد روغن مصرفی کشور از طریق واردات تامین میشود بنابراین باید تمام تلاش خود را در راستای خرید به هنگام این محصول مهم از کشاورزان عزیز و دستیابی به خودکفایی در تولید و کاهش واردات روغن به کار ببندیم.
طلایی با پیش بینی تولید بیش از ۹۰ هزار تن کلزا در استان زرخیز خوزستان بیان کرد: تا کنون بیش از ۶۳ هزار تن کلزا از کشاورزان سخت کوش استان خریداری شده و ۸۰ درصد از این میزان به کارخانه ها حمل شده است.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی کشور با اشاره به رتبه نخست استان خوزستان در تولید گندم تصریح کرد: تا کنون بیش از ۷۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده که ۸۰ درصد از این میزان توسط سازمان تعاون روستایی خریداری شده است.
طلایی با تاکید بر نقش روستا بازارها در کاهش فاصله مزرعه تا سفره اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و پیروی از منویات مقام معظم رهبری با دستور وزیر محترم جهادکشاورزی، راه اندازی سه هزار فروشگاه در قالب روستا بازار تا پایان دولت چهاردهم در دستور کار این سازمان قرار دارد. در همین راستا تعداد ۵۰۰ دستگاه در سال ۱۴۰۴ محقق خواهد شد که از این میزان، راه اندازی ۲۳ روستا بازار در سهم خوزستان خواهد بود.
وی به راه اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی و جلوگیری از خام فروشی محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: در راستای تحقق شعار سال راه اندازی ۳ تا ۵ پروژه برای اشتغالزایی و جمع آوری سرمایه های خورد در هر استان را در دستور کار داریم.
طلایی در خاتمه افزود: در خوزستان بین ۷۰ تا ۷۵ درصد گندم تولید شده توسط تعاون روستایی از کشاورزان سخت کوش خریداری شده است